Cryo21 vetcellen bevriezen - cellulite verminderen - huidversteviging

 

Slanker en Strakker in je vel met Cryo21

Slank worden door vetcellen te bevriezen in Wassenaar. Het kan met cryo21! Weg met net dat vervelende hardnekkige vet rolletje op uw buik. Ga voor strakke billen, slanke bovenbenen en laat die onderkin verdwijnen als sneeuw voor de zon! Onze cryotherapie in La Luxe Wassenaar bevriest de vetcellen: met blijvend resultaat! Cryo21 werkt met een kop van -10 graden. De temperatuur van de huid gaat hiermee in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het erg koud aanvoelt. De vetcellen kunnen niet tegen deze kou, daardoor zullen ze gaan kristalliseren en worden de kapotte vetcellen afgevoerd via het lymfestelsel. Vervolgens verlaten deze vetcellen uw lichaam op een natuurlijke manier. Het is van groot belang om uw lichaam hierbij te helpen door voldoende water te drinken. Zodra de vetcellen verdwenen zijn komen ze niet meer terug. U bent met onze cryotherapie bij La Luxe dus definitief verlost van de vetcellen op de plaats waar de huid behandeld is. Heerlijk toch?! Houdt wel rekening mee dit regelmatig bij te houden om het resultaat optimaal te behouden. Drink voldoende water, beweeg voldoende en leef gezond!


Cryo proefbehandeling €115,00

U bent van harte welkom voor een proefbehandeling. U vult een formulier in met uw gegevens en een medisch vragenlijst / medische geschiedenis. Tijdens deze behandeling krijgt u een uitgebreide uitleg over de cryotherapie, over de werking van het cryo apparaat en u zult gelijk ervaren hoe de behandeling aanvoelt. Contra-indicaties worden ook besproken wanneer dit is ingevuld op het formulier. Wij zullen uw doelen bespreken en bekijken of deze haalbaar zijn. Daarna zullen wij een behandelplan bespreken. Houdt rekening met meerdere behandelingen voor zichtbaar resultaat. Hoe veel dit er zijn, is nooit van te voren te zeggen. Dit omdat ieder lichaam anders is en iedereen een andere levensstijl heeft. Gemiddeld komt het zichtbare resultaat na 3 / 4 behandelingen.

 

Wanneer het behandelplan - kuur is besproken zullen wij de afspraken inboeken in de agenda. U komt eens in de 14 dagen voor een cryo behandeling. Dit omdat het lichaam 14 dagen de tijd nodig heeft om de gekristalliseerde vetcellen af te voeren.


Cryo 1/2 kuur (6 behandelingen) €700,00

Voor kleinere zones zoals de onderkin of armen is de 1/2 kuur voor u een mooi pakket. U kunt hierna altijd kiezen voor losse behandelingen om het eens in de maand bij te houden.


Cryo hele kuur (10 behandelingen) €1150,00

U kunt kiezen voor een hele kuur van 10 behandelingen wanneer u u zich wilt laten behandelen aan uw buik, rug of benen. U bepaalt zelf na hoe veel behandelingen u tevreden bent. Mocht u na uw gewenste resultaat nog behandelingen over hebben in uw pakket, dan kunt u deze uiteraard voor een ander lichaamsgebied toepassen.


Cryo losse behandeling (te boeken na kuur) €125,00

Wenst u na uw kuur toch nog 1 extra behandeling? Dan kunt u kiezen voor een een losse behandeling. Wij raden u aan eens in de maand na een kuur terug te komen voor een cryo behandeling om bij te houden voor optimaal restultaat. U kunt natuurlijk ook een nieuw pakket aanschaffen en deze gebruiken na uw afgemaakte kuur.